Cât durează tratamentul cu silicon?
 

Nici eu nu știu exact, dar cred că nici alții.

Cu toate acestea, știu că germanii, care sunt lideri mondiali în acest subiect (notez în paranteză, de aceea folosim numai materii prime și rețete germane), prima repetiție a fost făcută în 1954 pe o suprafață de perete de mortar de var în FRG.

Chiar și în 1997 (după 43 de ani), această suprafață nu era umedă conform testelor cu tuburi Karsten.

O parte din structura din beton armat a satului olimpic din Munchen a fost impregnată în 1972, iar testele efectuate în 1995 (după 23 de ani) au fost bune.

Siliconul hidrofobic protejează clădirea Capitol din Washington, statuile maiestuoase Mao de pe Insula Paștelui, Primăria orașului München sau Lloyds Bank din Londra, dar am putea menționa statuia puternică a lui Hristos care protejează orașul Rio de Janeiro sau întregul templu mayas din Teotihuacan.

Click pentru a mari

Există câteva explicații pentru această durabilitate aproape incredibilă, dintre care câteva sunt:

Rezistența UV a siliconilor este excelentă.

Click pentru a mari Se leagă chimic în structura de silicat (în zidărie, în materialul de construcție), deci este rezistent la leșiere, ploi acide și daune asupra mediului înconjurător.

 Scheletul structural de silicon nu este fabricat din carbon, ci din siliciu foarte stabil și rezistent.

Datorită calităților sale fantastice, siliconii au fost dezvoltați pentru industria militară și tehnologie spațială. /Cine ar fi crezut? JJJ/

De-a lungul timpului, a intrat în viața de zi cu zi, unde a devenit indispensabilă astăzi (a se vedea tehnica de calcul, auto, și chiar tehnologia de bucătărie).

Fără ele, clădirile vechi expuse daunelor aduse mediului de astăzi ar dispărea de pe fațaPământului. Arheologia și protecția patrimoniului nu pot decât să combată cu aceste arme.

Cărămida YTONG și lupta Coca-Cola

 

Acum, acest "arsenal de arme" poate intra în mâinile tale pentru a te lupta împotriva războiului cu apă.

Efectul frenetic al impregnării cu silicon:

 

Arsenalul de arme pe care vi-l oferim nu este aproape complet, dar ne străduim să îl facem cât mai completă posibil.