Rooftop Tile
APĂ-STOP W® ROOFTOP TILE
Rooftop Tile premium

Datorită ingredientului sau activ, ROOFTOP TILE oferă multi ani de protecție pentru țigle arse, neimprimate, dar putem folosi și pentru tratarea cărămizilor normale.

Datorită ingredientului său activ, nu o să apar pete pe țigla, nu se contaminează, respinge algele și reduce riscul de îngheț.

 

Comanda aici: WEB-áruház

Depozitare:

ROOFTOP TILE se menţine în recipient original, închis, cu temperatura între 0-30 C, 24 luni de la data indicată pe etichetă.

Soluţia se depozitează în recipiente de fier, plastic sau sticlă. Nu sunt potrivite pentru depozitare recipientele din aluminiu, cu acoperire de zinc sau cele galvanizate.

Produsul se menţine întotdeauna la o temperatură de peste 0 C.

În cazul în care durata de menţinere a produsului a expirat, aşa soluţia mai poate fi folosibilă, dar cu o verificare prealabilă.

 

Instructiuni de folosire:

ROOFTOP TILE nu se diluează cu apă. Țiglele uscate se scufunda în soluție timp de 2 minute, iar după uscare se poate monta pe acoperiș.

In cazul țiglelor montate de mai mult timp, trebuie curățat ca aparat de curățat cu aburi și după uscarea lor se poate aplica soluția cu pensula rotunda sau prin stropire (stropitoare purtate pe spate) în doua straturi (primul strat nu are voie sa se usuce, procesul “umed pe umed”).

Atenție: Dacă stratul 1 este uscat atunci nu pot lua stratul 2!!

Materialul necesar in cazul tratamentului in 2 straturi este de 0,4-0,7 litru/m2.
Media practica: 0,5 litru/m2

Să aplicăm întotdeauna un tratament de test pe suprafața care urmează să fie tratată!
Asa putem calcula de exemplu cantitatea necesară de soluție!

Suprafața bine tratată, absoarbă soluția în adâncimea necesară, care o să protejează o lungă perioadă de timp. Astfel țigla va arăta ani de zile ca noua.

Tratamentul trebuie repetat la fiecare 3-4 ani.

ATENȚIE: Suprafața care urmează sa fie tratata, sa nu fie încinsă!

Temperatura de aplicare: 10-30 C.

 

 

Măsuri de siguranţă:

Soluţia este alcalină şi corozivă. Pe parcursul aplicării soluţiei se poartă mănuşi de cauciuc şi ochelari de protecţie!

Pentru alte informaţii consultaţi „Eticheta de siguranţă”, care poate fi procurat de la producător sau comercianţi.

 

 

Comanda aici: WEB-áruház

Fișa de date utilizare specială
Lista de preturi